Újra elnyerte a Családbarát Munkahely díjat a Saser Elektronik Kft.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága 2018. október 3-án hirdette ki a 2018. évi Családbarát Munkahely pályázat győzteseit a Családbarát Munkahely Díjátadón.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a rendezvényen tartott beszédében elmondta, hogy a Családbarát Munkahely cím már versenyelőnyt jelent a cégek számára az álláskeresők között.

Idén 6 pályázó nyerte el a Családbarát Munkahely címet és 42 díjazott cég részesült eltérő összegű támogatásban, köztük a Saser Elektronik Kft. is. A díjat a Saser Elektronik Kft. ügyvezetője, Szabó András idén már másodszorra vehette át. A pályázat nyertesei legfeljebb ötmillió forint vissza nem térítendő támogatásban részesültek.

2018-ban már nyolcadik alkalommal hirdették meg a Családbarát Munkahely Pályázatot. A kezdeményezés célja a családbarát munkahelyek kialakítása, fejlesztése mellett olyan céges családbarát programok támogatása, melyek a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását segítik.

 

 

Családbarát tanácsadás

A Saser Elektronik Kft. családbarát tanácsadást biztosít a cég munkatársai számára. A tanácsadás három, a mindennapi élet során fontos területre irányul, ezek a jog, a pszichológia és a dietetika. Mindhárom területre olyan szakértőt kértünk fel, akik több olyan témáról tartanak előadást, ami fontos a családok szempontjából. Tanácsadóink:

Antal Margarita Zoé

Tanácsadó szakpszichológus

dr. Reisz Attila

Jogász

Dr. Békési-Oláh Krisztina

Dietetikus szaktanácsadó

Családbarát híreink és rendezvényeink:

 

2018-05-30

Családi egészség és gyermeknap a Saser Elektronik Kft.-nél

Családi egészség és gyermeknap a Saser Elektronik Kft.-nél Családi egészség és gyermeknapot szervezett a Saser Elektronik Kft. május 27-én vasárnap, a Dánfoki Üdülőközpontban, Békésen. A cég munkatársai és a munkatársak hozzátartozói örömmel vettek részt a […]
2018-05-29

Családbarát rendezvényt szervez a Saser Elektronik

Családbarát rendezvényt szervezett a Saser Elektronik Kft. 2018. március 29-én, a családbarát munkahelyi légkör kialakítása érdekében. Az eseményen a cég munkatársai és a munkatársak hozzátartozói vettek részt. A rendezvényen Kálmán Tibor alpolgármester és Kecskeméti Gábor […]
2017-11-28

Családbarát-díjat nyert a SASER

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága 2017. október 4-én hirdette ki a 2017. évi Családbarát Munkahely pályázat győzteseit a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a rendezvényen […]
2017-06-19

Rugalmas és családbarát munkahelyet alakít ki a békési SASER Elektronik

A dolgozói körülmények javítása és a termékeink minőségének továbbfejlesztése érdekében, cégünk, 2014 júniusában a teljes gyártó területet modern és környezetkímélő klímaberendezéssel szereltette fel.