Családbarát munkahely

Újra elnyerte a Családbarát Munkahely díjat a Saser Elektronik Kft.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága 2018. október 3-án hirdette ki a 2018. évi Családbarát Munkahely pályázat győzteseit a Családbarát Munkahely Díjátadón.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a rendezvényen tartott beszédében elmondta, hogy a Családbarát Munkahely cím már versenyelőnyt jelent a cégek számára az álláskeresők között.

Idén 6 pályázó nyerte el a Családbarát Munkahely címet és 42 díjazott cég részesült eltérő összegű támogatásban, köztük a Saser Elektronik Kft. is. A díjat a Saser Elektronik Kft. ügyvezetője, Szabó András idén már másodszorra vehette át. A pályázat nyertesei legfeljebb ötmillió forint vissza nem térítendő támogatásban részesültek.

2018-ban már nyolcadik alkalommal hirdették meg a Családbarát Munkahely Pályázatot. A kezdeményezés célja a családbarát munkahelyek kialakítása, fejlesztése mellett olyan céges családbarát programok támogatása, melyek a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását segítik.

 

 

Családbarát rendezvényt szervez a Saser Elektronik

Családbarát rendezvényt szervezett a Saser Elektronik Kft. 2018. március 29-én, a családbarát munkahelyi légkör kialakítása érdekében.


Az eseményen a cég munkatársai és a munkatársak hozzátartozói vettek részt. A rendezvényen Kálmán Tibor alpolgármester és Kecskeméti Gábor diákpolgármester is tiszteletét tette.


A Családbarát rendezvényt egy köszöntő beszéddel nyitották meg, majd röviden bemutatták a vállalkozást és felvázolták az esemény programtervét.


A rendezvényen Kálmán Tibor alpolgármester, Kecskeméti Gábor diákpolgármester és Szabó András, a Saser Elektronik Kft. ügyvezető igazgatója a család fontosságáról és a családbarát programokról beszélgetett.


A Saser Elektronik Kft. egy gyárlátogatással készült a meghívottak számára, ezáltal a dolgozók családja betekintést nyerhetett a cég mindennapjaiba. A körbevezetés során bemutatták az érdeklődőknek a kábelkonfekcionálással foglalkozó vállalkozást, így a meghívottak megismerhették hozzátartozóik munkakörnyezetét. Az üzem látogatása alatt a Saser Elektronik Kft. lehetőséget biztosított a jelenlévők kérdéseinek megválaszolására is. Az esemény zárásaként a vállalat minden látogatót megajándékozott.Családi egészség és gyermeknap a Saser Elektronik Kft.-nél

Családi egészség és gyermeknapot szervezett a Saser Elektronik Kft. május 27-én vasárnap, a Dánfoki Üdülőközpontban, Békésen.

A cég munkatársai és a munkatársak hozzátartozói örömmel vettek részt a rendezvényen, ahol egy ligetes pihenőövezetben, családbarát környezetben kapcsolódhattak ki.

Az eseményen a Saser Elektronik Kft. minden jelenlévő számára izgalmas programokkal készült. A rendezvényen a munkatársak és hozzátartozóik közös főzőprogramon vettek részt, mely során házias, szabad tűzön készült sertéspörkölt, valamint grillezett ételek kerültek az asztalra.

A Saser Elektronik Kft. a Családi egészség és gyermeknap keretében a dolgozók gyermekei számára is önfeledt szórakozási lehetőségeket biztosított. A kicsik több játékot is kipróbálhattak, a rendezvényen volt rodeó bika, ugrálóvár, valamint labdajátékokban is részt vehettek.

A Családi egészség és gyermeknap célja, hogy családbarát közösségi élményt nyújtson a Saser Elektronik Kft. dolgozóinak és hozzátartozóiknak. A vállalat az esemény szervezésével a családbarát környezet kialakítását támogatja.


Családbarát tanácsadás

A Saser Elektronik Kft. családbarát tanácsadást biztosít a cég munkatársai számára. A tanácsadás három, a mindennapi élet során fontos területre irányul, ezek a jog, a pszichológia és a dietetika. Mindhárom területre olyan szakértőt kértünk fel, akik több olyan témáról tartanak előadást, ami fontos a családok szempontjából. A családbarát oktatóanyagok teljes leírását elérhetővé tesszük az alábbi linkeken, a tanácsadók képei alatt.

WhatsApp chat
EnglishGermanHungarian