Családbarát rendezvényt szervez a Saser Elektronik

Elektrotechnikai kiállítások
2018-01-03
Családi egészség és gyermeknap a Saser Elektronik Kft.-nél
2018-05-30

Családbarát rendezvényt szervezett a Saser Elektronik Kft. 2018. március 29-én, a családbarát munkahelyi légkör kialakítása érdekében.

Az eseményen a cég munkatársai és a munkatársak hozzátartozói vettek részt. A rendezvényen Kálmán Tibor alpolgármester és Kecskeméti Gábor diákpolgármester is tiszteletét tette.

A Családbarát rendezvényt egy köszöntő beszéddel nyitották meg, majd röviden bemutatták a vállalkozást és felvázolták az esemény programtervét.

A rendezvényen Kálmán Tibor alpolgármester, Kecskeméti Gábor diákpolgármester és Szabó András, a Saser Elektronik Kft. ügyvezető igazgatója a család fontosságáról és a családbarát programokról beszélgetett.

A Saser Elektronik Kft. egy gyárlátogatással készült a meghívottak számára, ezáltal a dolgozók családja betekintést nyerhetett a cég mindennapjaiba. A körbevezetés során bemutatták az érdeklődőknek a kábelkonfekcionálással foglalkozó vállalkozást, így a meghívottak megismerhették hozzátartozóik munkakörnyezetét. Az üzem látogatása alatt a Saser Elektronik Kft. lehetőséget biztosított a jelenlévők kérdéseinek megválaszolására is. Az esemény zárásaként a vállalat minden látogatót megajándékozott.

EnglishGermanHungarian