Családi egészség és gyermeknap a Saser Elektronik Kft.-nél

Családbarát rendezvényt szervez a Saser Elektronik
2018-05-29
Megjelentünk a legnagyobb magyar járműipari magazinban!
2018-10-13

Családi egészség és gyermeknap a Saser Elektronik Kft.-nél

Családi egészség és gyermeknapot szervezett a Saser Elektronik Kft. május 27-én vasárnap, a Dánfoki Üdülőközpontban, Békésen.

A cég munkatársai és a munkatársak hozzátartozói örömmel vettek részt a rendezvényen, ahol egy ligetes pihenőövezetben, családbarát környezetben kapcsolódhattak ki.

Az eseményen a Saser Elektronik Kft. minden jelenlévő számára izgalmas programokkal készült. A rendezvényen a munkatársak és hozzátartozóik közös főzőprogramon vettek részt, mely során házias, szabad tűzön készült sertéspörkölt, valamint grillezett ételek kerültek az asztalra.

A Saser Elektronik Kft. a Családi egészség és gyermeknap keretében a dolgozók gyermekei számára is önfeledt szórakozási lehetőségeket biztosított. A kicsik több játékot is kipróbálhattak, a rendezvényen volt rodeó bika, ugrálóvár, valamint labdajátékokban is részt vehettek.

A Családi egészség és gyermeknap célja, hogy családbarát közösségi élményt nyújtson a Saser Elektronik Kft. dolgozóinak és hozzátartozóiknak. A vállalat az esemény szervezésével a családbarát környezet kialakítását támogatja.

 

EnglishGermanHungarian