Fehér áruk / Háztartási gépek


TÉNYEK:
Ügyfeleink számára széles termékkínálatot tudunk nyújtani háztartási gépek vezetékeinek területén. Jelenleg kávéfőzők belső kábelezéseit készítjük, ahol kézi, illetve gépi bandázsolási megoldásokat is alkalmazunk a vevői elvárásoknak megfelelően. A vezeték feldolgozás során Metzner és Komax gépeket használunk, ahol képesek vagy a 0,14-től egészen a 6 mm2 ér-keresztmetszet feldolgozására. Tömlő és szalagkábelek darabolását és csupaszolását is el tudjuk végezni ezen automatáinkkal.
De beszéljünk egy kicsit a krimpelő szerszámokról is: cégünk eltökélt szándéka, hogy csak és kizárólag precíz, minőségi szerszámokat használunk, mint például a Mecal típusok, ahol garantálni tudják a stabil krimpelést és a tökéletes csiszolatot. A kábelvég krimpeléseink félautomata Komax gépekkel történnek.
Más részről a legtöbb késztermékünk kézi összeszereléssel készül. Magas éves mennyiségben gyártunk mind a háztartási, mind az autóipar szegmensei számára is. A kimenő áruink 100%-os elektromos teszten esnek át, mielőtt vevőnk kézhez kapnák.

TERVEINK:

Az egyszerűbb vezetékektől a komplex szerelvények irányába fogunk terjeszkedni teljesen automata kávéfőzőknél például, illetve készen állunk mosógépek és mosogatógépek kábeleinek elkészítésére is vevői specifikációk alapján. A következő lépésekben bővíteni fogjuk a termékpalettánkat a következő gép típusok részegységeivel: fűtési technológiák, a vezérlőpanel és a főzőlap felső kezelőszervei, ajtóérzékelők, páraelszívók, vízáram-szabályozók, stb.
Tervezett beruházásaink közé tartozik egy Komax Alpha 550 full automata gép beszerzése, ahol a kábel darabolás és csupaszolás mellett a krimpelés és gumitömítés is helyet kap, illetve egy AS2000 Autosplice toldógép vezetékek további félautomata krimpeléséhez.

Nulla hiba


TÉNYEK:
A 0-hibastratégia következetes végrehajtása a Saser Elektronik Kft. szinte minden folyamatán keresztül megy, melyet az Ön igényeire szabott tesztelőberendezéssel biztosítunk. Az egyszerű elektromos folytonosságtól vagy kitöltési tényező ellenőrzéstől a moduláris végső ellenőrzésen keresztül a Jó alkatrész címkékig biztosítjuk, hogy Önnek a legmagasabb igényeit is teljesíteni tudjuk. Rendelkezésünkre áll egy krimpelés-minőség-ellenőrző laboratórium, ahol megvizsgáljuk a krimpelési keresztmetszeteket, a kitöltési tényezőket, valamint a bélyegzők szélességét és magasságát a legjobb minőség érdekében.

TERVEINK:

Minden termékünkre garantálunk egy állandóan magas színvonalú gyártási protokollt, többek között a folyamatos minőség-ellenőrzés révén. Magától értetődik, hogy az automata gépeinket folyamat vezérelt krimpmonitorokkal együtt felszerelten használjuk a vevői előírásoknak megfelelően. Ezenkívül a folyamatot kísérő mikrográfiai elemzésekkel elvégezzük a csiszolatvizsgálatokat és lehúzóerő teszteket.

Bandázsolási technológia


KÉZI BANDÁZSOLÁS
Termékeink nagy része igényel kézi bandázsszalaggal történő kábelköteg fedést, ahol nagy komplexitású táblán szerelt vezetékeket készítünk. Nem ritka, hogy egy szerelt kábelünk 20 vagy akár 50 végződéssel is rendelkezzen és ezekben az esetekben külön kell Y ágakban bandázsolnunk a megfelelő fedési pontosság megtartása mellett. Cégünk magasan képzett dolgozói megbirkóznak ezekkel a feladatokkal, illetve a teljes 100%-os szerelési eredmény elérése érdekében a tábláink mögött elektromos ellenőrző rendszerrel dolgozunk, ami a teszteléseket teszi lehetővé.

GÉPI BANDÁZSOLÁS

Vannak olyan termékcsaládjaink, melyeket gépi bandázsolással készítünk el, mert nagyon sok autóipari termékbe ilyen hosszú folytonos fedésre van szükség, olykor kevesebb elágazással.
A KTL 10 programvezérelt szalagos gép ideális a kábelköteg és a legfeljebb 1000 mm szalaghosszúságú modulok rögzítéséhez. Cégünk manapság 90% -ban ilyen típusú gépet használ az autóiparban.
Jelenlegi gyártási előnyeinket a KTL10 géppel értük el, mert a bandázsolás világában a legfontosabb dolgok itt megvalósíthatóak: könnyű bevezetés a programvezérelt szalagra, egyszerű működtetés és alacsony betanulási követelmények, milliméter-pontos hosszmérés a lineáris előtolás révén, a tekercselőfej vezérlése lehetséges a lábpedálon keresztül stb. Ezek a gépek képesek a legfontosabb dolgokra ezen a területen: a folyamatos szalagfeszesség és a szalagvezetés garantálja a ráncok, gyűrődések nélküli szalagok rögzítését a kézi folyamatokhoz és a kettős rögzítéshez képest - két szalagszakasz egyidejű feldolgozása; például. alumínium PVC. Ez nagyon fontos lehet, ha a kézi megoldás nem megoldható.


NE HABOZZON!
Válassza a feltörekvő magyar vállalatot, ahol minden elvárása teljesülni fog 100%-os minőségben profi gyártási feltételekkel.
Kattintson az árajánlatkéréshez!

AJÁNLATKÉRÉS