Elektrotechnikai kiállítások

A műszaki továbbképzések szerepe
2017-12-28
Családbarát rendezvényt szervez a Saser Elektronik
2018-05-29

Az elektrotechnikai iparág a 2018-as évben is számos szakkiállítással készül a vállalkozások számára külföldön és belföldön egyaránt. Az elektronikai rendezvények fő célja az iparágra jellemző új piaci megoldások bemutatása, valamint az élénk piaci mozgásokhoz szükséges kapcsolatok kiépítésének támogatása.

Az elektrotechnikai ipari kiállítások konferenciákkal, szakmai fórumokkal, neves előadókkal és különböző szakmai programokkal várják az elektronikai ágazatban tevékenykedő cégeket.

A 2018. március 14-16. közötti időszakra tervezett Productronica China 2018 az elektronikai fejlesztések és gyártások nemzetközi szakvására. A kiállítás 69.000 négyzetméteres területen mutatja be a legújabb trendek megjelenését a globális elektronikai iparból. A rendezvény tematikájában megjelenik az alkatrészgyártás, alkatrész-szerelési technológiák, valamint a kábelgyártási technológiák témaköre. Az elektronikai kiállításon való részvételi szándékát 2018. január 31-ig jelezheti a szervezőknek.

2018. május 15-18-ig újra részt vehet Magyarország egyik legnevesebb szakkiállításán, az Ipar Napjai rendezvényen. Az elektrotechnikai kiállítás a kis-, közép- és nagyvállalatok számára átfogó képet nyújt a legújabb fejlesztésekről, az automatizálásról és az iparághoz kapcsolódó aktuális trendekről. A rendezvényen megjelenő kiállítók akár 20 százalékos kedvezményre is szert tehetnek, amennyiben 2017. október 31-ig jelentkeznek az elektrotechnikai kiállításra.

2018. november 13-16. között a Messe München által megrendezett Electronica 2018 elektrotechnikai kiállítás kiváló kapcsolatteremtési lehetőséget kínál az elektronikai iparág vállalkozásai számára. A rendezvény helyszínéül 13 csarnokban 143.000 négyzetméter kiállítói terület szolgál. Az elektrotechnikai kiállítás kiemelt témái között szerepel az Ipar 4.0 és az orvosi elektronika, de megjelennek az elektronikai tervezéssel, mikro- és nanorendszerekkel, áramköri hordozókkal kapcsolatos előadások is.

Az elektrotechnikai kiállítások kiváló lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára az üzleti kapcsolatok kiépítéséhez, valamint az iparágban megjelenő legújabb fejlesztések megismeréséhez.

EnglishGermanHungarian