Saser Elektronik


a kábelbandázsolás szakértője


 
  • A Saser Elektronik Kft. jelenlegi formájában 2010 óta tevékenykedik sikerrel a magyar és közvetve az európai alkatrészgyártás piacán. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú és magyar munkaerőt alkalmazó vállalkozás. Több mint 12 éves tapasztalatunk és magasan képzett, rutinos munkavállalói gárdánk garancia az általunk végzett munka sikerességére. 2012-ben bevezetett ISO 9001; 2008 típusú minőségirányítási rendszerünk szavatolja, hogy a munkafolyamatok a meghatározott előírások szerinti rendben történjenek.
  • Tevékenységünket 2010 óta Békés megyében, Békés városában található telephelyünkön végezzük, modern körülmények között, mely lehetőséget biztosít a megnövekedett termelési és minőségi elvárások kielégítésére.Kábelkötegek gyártásával és minőségügyi szolgáltatással foglalkozunk. Szerelt és bandázsolt kábelekből évi 2,5 millió darab terméket gyártunk.
parallax background

Miért válasszon minket?

Vállalkozásunk jelentős szerepet tölt be a hazai kábelkonfekcionálás legkülönbözőbb iparterületein. 20 év tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel rendelkezünk.

20

év tapasztalat

45

munkatárs

100

százalék vevői elégedettség

Referenciáink: