Megjelentünk a legnagyobb magyar járműipari magazinban!

Családi egészség és gyermeknap a Saser Elektronik Kft.-nél
2018-05-30

Rólunk írták:

2010-ben egy innovatív szereplő tűnt fel az európai kábelkonfekcionálás piacán. A békési telephellyel rendelkező Saser Elektronik Kft. az autóiparban tevékenykedő vállalatok megnövekedett termelési és minőségi elvárásainak kielégítését tűzte ki célul.

A gyártó cég – jól képzett és rutinos munkavállalóinak köszönhetően – immáron 10. éve foglalkozik kábelkötegek, villamosalkatrészek összeszerelésével, valamint minőségellenőrzési szolgáltatás nyújtásával. A magas színvonalú minőségügyi- és gyártási folyamatokhoz szükséges kompetenciát a tulajdonosi kör nemzetközi környezetben megszerzett, közel 20 éves szakmai tapasztalata garantálja.

A cég a járműipari és elektronikai szektorban egyre meghatározóbb szerepet tölt be. Megrendelései és termelési kapacitása ugrásszerűen megnőtt, ezáltal komoly gazdasági növekedést ért el. Partner állományuk évről évre folyamatosan bővül, portfóliójukban olyan multinacionális megrendelőkkel is találkozhatunk, mint a Samsung, a Föhl vagy az Estom.

Ezzel párhuzamosan gyarapodott a cég humánerőforrása is, mely a dél-alföldi megyében kimagaslónak számít. A Saser Elektronik Kft. egyfős vállalkozásból nőtte ki magát kisvállalattá: ma már 56 magasan képzett munkavállalót foglalkoztat, akiknek feladata a különböző autóipari felhasználású kábelek szerelése, kézi/gépi bandázsolása, forrasztása, tesztelése és a krimpelt vezetékek végszerelése.

Valamennyi tevékenységi területen kiváló minőségű, elsősorban kézzel szerelt terméket hoznak létre ügyfeleik specifikációja alapján. A szerelt kábelek kézzel történő gyártása és a precíz folyamatmenedzsment garantálja, hogy kizárólag hibátlan termékek kerüljenek vevőikhez. A minőségtudatosság mind a cég minőségellenőrzési szolgáltatásainál, mind a gyártási folyamatoknál rendkívül meghatározó. A vállalat éves szinten megközelítőleg 2,5 millió szerelt és bandázsolt kábelterméket gyárt, és több mint 100 féle termék található meg kínálatukban. Az autóipari kábelek mellett még barkácsgépek és háztartási gépek kábeleinek gyártásával is foglalkoznak.

A gépi kábelkonfekcionálás és kábelfeldolgozás elindításához nagyban hozzájárult a cég telephelyén nemrégiben lezajlott technológiai fejlesztés. 2017-ben krimpminőség ellenőrző metszeti labort alakítottak ki, és számos új géppel bővült a Saser Elektronik Kft. eszköztára. A bevezetett technológiák között megtalálható krimpmagasság mérő, csupaszító egységgel rendelkező MECAL présgép, szalagkábel- és zsugorcső vezeték daraboló gép, továbbá vezetékdaraboló és -csupaszító gép is.

A Magyarország gazdasági húzóágazatának számító autóipar folyamatosan bővül, mely bővülés további kiaknázandó lehetőséget rejt a magyar autóipari beszállítók számára. A Saser Elektronik Kft. fennállása óta arra törekszik, hogy partnereinek ne csupán magas szintű szolgáltatásokat nyújtson, hanem olyan családbarát munkahelyet teremtsen dolgozóinak, melyek az európai értékeknek megfelelnek.

EnglishGermanHungarian