TANÚSÍTÁS

A minőség nem csak partnereink számára, de számunkra is kiemelt jelentőséggel bír. Munkánk során a legapróbb részleteket is figyelembe vesszük, kizárva ezzel a hibázás lehetőségét.

Amennyiben fontos Önnek, hogy megrendelői mindig tökéletes minőségű termékekhez jussanak hozzá, ne keressen tovább!

Gyártási és szolgáltatási folyamatainkat az Európai Uniós minőségirányítási szabványoknak megfelelően alakítottuk ki. Minőségirányítási rendszerünk segítségével termékeink és szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan emeljük. Olyan – a területen elismert – minőségellenőrzési és megelőzési rendszereket hoztunk létre, melyek garantálják a tőlünk mindig elvárható tökéletes minőséget. Gondosan megtervezett és rendszeresen felülvizsgált folyamataink biztosítják ügyfeleink problémáinak gyors és költséghatékony módon történő orvoslását.

Az alkalmazott MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer részeként, minden új termék indításakor, az alkalmazott személyzet kötelező oktatáson vesz részt, mely során minden – az adott termék gyártásához szükséges – ismeretet elsajátít.

Ajánlatkérés

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

2012-ben bevezettük ISO 9001:2008 típusú minőségirányítási rendszerünket, mely az elmúlt években társaságunk fejlődésének alappilléreként szolgált. Ennek segítségével a minőségtudatosság jegyében alakítjuk folyamatainkat, oktatjuk dolgozóinkat és fejlesztjük erőforrásainkat.


ISO 9001

  • Tanúsítvány: MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer.
  • Tanúsítás éve: 2012.
  • Legutóbbi felülvizsgálat: 2021. augusztus 16.
  • Tanúsítás érvényessége: 2024. augusztus 16.

Tanúsítványunk magyar, illetve angol nyelven: