Minőségügyi szolgáltatás

MINŐSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS

Minőség-ellenőrzés, válogatás és utómunka

Ezen tevékenységünk keretében – vevőink megbízása alapján – vállaljuk specifikációnak meg nem felelő alap-, félkész vagy késztermékek 100%-os ellenőrzését, leválogatását és szükség szerinti javítását. A munka történhet a vevő telephelyén vagy akár saját telephelyünkön is.


A vevőnktől érkező megbízás szólhat:

  • a kérdéses mennyiség megadott paraméterek szerinti jó és rossz termékekre történő 100 %-os leválogatásáról és annak dokumentálásáról;
  • a leválogatott „rossz” termékek megadott specifikáció és technológia szerinti kijavításáról (rework), azaz a felhasználhatóvá tételéről (pl. forrasztás) és az alkatrészek szükség szerinti teszteléséről.

ESD védett munkaállomásokkal rendelkezünk, ahol a nyomtatott áramköröket ellenőrzésnek és javításnak vetjük alá.

Rugalmasak vagyunk

Vevőink termelési folyamatait és szokásait szem előtt tartva végezzük tevékenységünket, ugyanakkor komoly hangsúlyt fektetünk a vevőink által meghatározott határidők betartására, teljesítésére. Célunk, hogy maradéktalanul levegyük a terhet partnereink válláról, s szolgáltatásainkkal hozzásegítsük őket felmerülő problémáik gyors és költséghatékony megoldásához. Partnereink igényeinek megfelelően vállaljuk a termékek el- és visszaszállítását, jelölését, címkézését, teljes dokumentálását és tesztelését is.

WhatsApp chat
EnglishGermanHungarian